
ارزش غذایی بالا، محبوبیت جهانی و اقتصادی بودن تولید گوشت مرغ باعث شده است تا مصرف سالانه این محصول پروتئینی از ۱۰ میلیون تن در سال ۱۹۶۰ به ۱۲۰ میلیون ...
با آزادسازی نرخ ارز، قیمت نهادههای اصلی تولید محصولات پروتئینی ۵ الی ۶ برابر شد. این مسئله علاوه بر افزایش قیمت تمام شده محصولات پروتئینی، باعث کاهش ...
افزایش هزینههای تولید و کاهش تقاضای گوشت پس از حذف ارز ترجیحی، دامداران را با مشکل مازاد دام و زیان جدی مواجه کرده که میتواند باعث حذف گلههای مولد ...
دولت روسیه به منظور کاهش وابستگی به غرب، سالها در پی ایجاد گله مرغ لاین، به عنوان اولین حلقه در زنجیره تولید گوشت مرغ بوده است. این کشور با سرمایهگذ ...
با آغاز جنگ اوکراین خودکفایی روسیه در تامین موادغذایی اساسی همچون گوشت مرغ و تخممرغ با چالش رو به رو شد؛ چرا که تحریمها ضمن افزایش تورم در این کشور، ...
۹۰ درصد جیره جوجههای گوشتی در ایران از دو نهاده ذرت و کنجالهسویا تشکیل میشود. عدم قابلیت کشت انبوه این دو نهاده در کشور، عامل وابستگی به واردات و خ ...
محدودیتهای کشت و افزایش تقاضای ذرت، به عنوان جیره اصلی غذای طیور، باعث رشد قیمت جهانی آن شده و توجهات را به نهادههای جایگزین افزایش داده است. در همی ...
ایران تنها کشور دارای فناوری مرغ لاین در منطقه است. عدم مدیریت واردات سویههای خارجی به کشور در دهه ۸۰ سهم جوجهریزی آرین را به صفر رساند و عامل وابست ...
یکی از معیارهای ارزیابی میزان بهرهوری در صنعت پرورش جوجههای گوشتی، بررسی ضریب تبدیل خوراک یا FCR است. افزایش سن کشتار و تولید مرغ سنگین وزن، باعث ا ...
واردات سویههای خارجی مرغ در دهه ۸۰، سهم بازار سویه داخلی آرین را به ۲ درصد کاهش داد. با این حال پس از تحریمهای دهه ۹۰ و احیای مجدد آرین، در حال حاضر ...