لزوم اصلاح اولویت ها در تخصیص بودجه آب
میانگین تبخیر آب در کشور ۳ برابر متوسط جهانی است؛ با اجرای طرح های آبخیزداری و تغییر اولویت ها در تخصیص بودجه حوزه آب به این بخش، می توان زمینه را برا ...
ایران ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن ماهی تیلاپیا دارد
کارشناسان شیلات، مسئولین دولتی و نمایندگان مجلس با حمایت از ممنوعیت واردات ماهی تیلاپیا، خواستار تولید داخلی این ماهی به منظور اشتغالزایی و درآمدزایی ...
آسیا فارمینگ بررسی می کند
مصرف ماهی تیلاپیا مزایایی زیادی از جمله جلوگیری از سرطان ها، تامین پروتئین بدن، افزایش کارایی مغز، افزایش بافت استخوان ها و تندرستی قلب برای سلامتی ان ...
با حمایت از تولیدکنندگان داخلی انجام می شود
دولت تانزانیا با حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان ماهی تیلاپیا، برنامه دارد تا میزان تولید داخلی این محصول را افزایش دهد. افزایش تولید تیلاپیا گامی بلن ...
تولیدکنندگان ماهی تیلاپیا در آفریقا به دلیل حجم گسترده واردات این ماهی از چین به دنبال کاهش هزینه های خود هستند؛ تا از این طریق علاوه بر خودکفایی در ت ...
ایران ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن ماهی تیلاپیا دارد
تجارت ماهی تیلاپیا سالانه بیش از ۶ میلیارد دلار در جهان گردش مالی دارد، با این حال ایران با وجود داشتن ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تنی این ماهی همچنان از باز ...
تیلاپیا در جهان تنها مصرف خوراکی ندارد
پزشکان و دامپزشکان برزیلی و آمریکایی برای درمان سوختگی افراد و حیوانات، اقدام به تولید بانداژ از پوست ماهی تیلاپیا نموده اند. پوست این ماهی حاوی مقادی ...
تایید کیفیت ماهی تیلاپیا توسط سازمان های جهانی؛
براساس تحقیقات سازمان های جهانی از جمله فائو، سازمان غذا و داروی آمریکا، سازمان غذا و بهداشت و محیط زیست فرانسه گوشت ماهی تیلاپیا با کیفیت است و به دل ...
مصرف ماهی تیلاپیا در اروپا افزایش یافته است
مصرف ماهی تیلاپیا در اروپا افزایش یافته و آلمان بزرگترین مصرف کننده ماهی تیلاپیا در این قاره است؛ مردم آلمان در هفته یک وعده غذایی خود را به مصرف ماهی ...
فائو گزارش داد
براساس آخرین گزارش فائو، کشورهای جهان به دنبال افزایش سرمایه گذاری در تولید ماهی تیلاپیا به منظور تامین نیاز داخلی خود و ایفای نقش در بازارهای جهانی ا ...