بررسی ها نشان می دهد که شایعات مطرح شده در خصوص ماهی تیلاپیا در فضای مجازی بی اساس بوده و مصرف متناسب این ماهی، هیچگونه مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کن ...
بر اساس گزارش فائو به دلیل تولید روزافزون ماهی تیلاپیا، بازارهای داخلی این ماهی در آسیا و آمریکای لاتین همچنان رونق دارد و کشورهای مختلف آمریکایی، آسی ...
میزان امگا ۳ و امگا ۶ در ماهی تیلاپیا با هم تناسب دارد؛ مصرف این ماهی به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی امگا ۳، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می ...
سالانه حدود ۶ هزار تن ماهی تیلاپیا در عربستان تولید می شود که ۲۵ درصد از تولیدات شیلات در این کشور را تشکیل می دهد. این کشور برای توسعه پرورش این ماهی ...
ماهی تیلاپیا در سراسر قاره آفریقا از محبوبیت بالایی برخوردار است؛ به طوری که در سال ۲۰۱۶ کشورهای این قاره به منظور پاسخگویی به افزایش تقاضاها علاوه بر ...
در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲ هزار تن ماهی تیلاپیا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تولید شد؛ این در حالی است که با افزایش تقاضا در همین سال ۴۵ هزار تن از این محصو ...
مردم آمریکا سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تن ماهی تیلاپیا مصرف می کنند. انجمن قلب آمریکا به بیماران قلبی و سایر مردم مصرف دو بار در هفته این ماهی را توصیه کر ...
ممانعت از تولید ماهی تیلاپیا در کشور طی سال های اخیر، هیچ تغییری در روند افزایشی واردات آن ایجاد نکرده و فقط تولید این ماهی در کشور را به تعویق انداخت ...
چین بزرگترین صادرکننده، مصرف کننده و تولید کننده ماهی تیلاپیا در جهان محسوب می شود به طوری که این کشور در سال ۲۰۱۶ بیش از ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن ماهی ...
وزارت کشاورزی ویتنام برنامه ای برای تولید ۳۰۰ هزار تن ماهی تیلاپیا تا سال ۲۰۲۰ به منظور افزایش صادرات این ماهی طراحی کرده است. با تولید این میزان ماهی ...