۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۹۳۶۷۶ ۱۷ تیر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹ دسته: دیگر رسانه‌ها
۰

یکه زارع مدیر عامل ایران خودرو با بيان اين كه توانمندی زنجيره ارزش ايران خودرو با خودكفایی در توليد پژو ۳۰۱ به نمايش گذاشته خواهد شد گفت: عمق داخلی سازی این محصول تا زمان توليد انبوه در سال آينده به بيش از ۸۰ درصد خواهد رسيد.

به گزارش مسیر اقتصاد به نقل از ایکوپرس، مهندس هاشم يكه زارع با بيان اين كه توانمندي زنجيره ارزش ايران خودرو با خودكفايي در توليد پژو ۳۰۱ به نمايش گذاشته خواهد شد گفت: اين محصول با امتياز ساخت داخل بيش از ۶۱ درصد به تاييد شركت مشاور خودرو و وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت رسيده است.

داخلی سازی ۸۰ درصدی پژو ۳۰۱ تا سال آینده

وي تصريح كرد: عمق داخلي سازي محصول تا زمان توليد انبوه در سال آينده به بيش از ۸۰ درصد خواهد رسيد.
مهندس يكه زارع افزود: ايران خودرو با دعوت از سازندگان و قطعه سازان معتبر و توانمند داخلي، قطعات مورد نياز براي توليد پژو ۳۰۱ را با تكيه بر تخصص آنان تامين و توليد آن را به صورت مستقل آغاز خواهد كرد.
مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو افزود: درحال حاضر خط بدنه سازي با ظرفيت اسمي ۱۶ دستگاه در ساعت درحال آماده سازي و بهره برداري در روزهاي آينده است. اين خط توليد مجهز به ۲۴ ربات است و براي نخستين بار در صنعت خودروي كشور از تكنولوژي جوشكاري ليزر و GMT استفاده شده است.

مذاکره با صنایع دفاع برای داخلی سازی قطعات با ارزش افزوده بالا

مهندس يكه زارع، توليد ۳۰۱ را تاوان پژو براي عهد شكني و ترك يك طرفه قرارداد خواند و آن را فرصتي براي بهره مندي از توان متخصصان داخلي قلمداد كرد و گفت: در اين مسير از توان شركت هاي دانش بنيان، مراكز علمي و دانشگاهي و نهادهايي كه توانايي حمايت از صنعت خودرو را دارند استفاده مي كنيم.
وي ضمن تاكيد بر مقدور نبودن داخلي سازي ۱۰۰ درصدي محصول در هيچ يك از خودروسازان جهاني، از مذاكره با برخي شركت هاي دانش بنيان و صنايع دفاع براي توليد قطعات با فن آوري بالا (هاي تك) خبر داد.
مهندس يكه زارع با اشاره به اين كه بدون اتکا به پژوی فرانسه از اوایل سال آینده خط تولید انبوه این خودرو به بهره برداري مي رسد، خاطرنشان كرد: براساس برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، پس از طي مراحل توليد آزمايشي،‌ اين محصول در اوايل سال آينده با ظرفيت اوليه ۱۰هزار دستگاه در سال به توليد انبوه خواهد رسيد و در ادامه به ۱۰۰ هزار دستگاه و در نهايت سالانه ۲۵۰ هزار دستگاه افزايش خواهد يافت.

انتهای پیام/ تولید و اشتغال



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.