۲۲ شهریور ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۴۴۸۶۱ ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷ دسته: تولید
۰

مقدسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه قطعه سازان داخلی توانایی تامین بازار قطعات خودرو داخلی را دارند، گفت: قطعه سازان برای افزایش کیفیت و انتقال فناوری موثر باید به سراغ تامین کنندگان قطعات خارجی بروند.

سید مهدی مقدسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مسیر اقتصاد با انتقاد از آمار بالای واردات قطعات منفصله خودرو به کشور گفت: بایستی حداکثر تمهیدات لازم برای حداکثر استفاده از توان صنایع قطعه سازی داخلی اندیشیده شود.

وی گفت: در قانون حداکثر استفاده از توان ساخت داخل به استفاده از ظرفیت صنایع قطعه سازی داخلی توجه ویژه ای شده است.

واردات قطعات خودرو بی کیفیت عامل آسیب پذیری واحدهای قطعه سازی

مقدسی ادامه داد: در حال حاضر تولیدات صنعت قطعه سازی داخلی به لحاظ کیفیت قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی است.

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر در کشور واحدهای قطعه سازی که توانایی رقابت پذیری بالایی دارند مشغول به فعالیت هستند، گفت: واردات قطعات خودرو بی کیفیت از کشورهایی مانند چین، صدمه و آسیب جدی به واحدهای قطعه سازی وارد کرده است.

وی افزود: بایستی واردات این قطعات خودرو ممنوع شود.

لزوم همکاری قطعه سازان داخلی با تامین کنندگان قطعات خارجی

مقدسی در ادامه با بیان اینکه این محدودیت واردات نباید رقابت پذیری در واحدهای قطعه سازی را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: قطعه سازان داخلی برای افزایش رقابت پذیری و کیفیت بایستی به سراغ تامین کنندگان قطعات خودروی خارجی بروند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در واقع راهکار اصلی انتقال فناوری موثر ارتباط قطعه سازان داخلی با تامین کنندگان قطعات خارجی است.

لزوم استفاده خودروساز داخلی از تولیدات داخلی

مقدسی در ادامه با بیان اینکه این حجم واردات قطعات خودرو برای تولیدات داخلی مضر است و در راستای منافع ملی نیست، گفت: خودروساز داخلی نیز وظیفه استفاده از قطعات با کیفیت داخلی را دارد و تا حد امکان در صورت وجود مشابه داخلی نباید از قطعات خارجی استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی آمار بالای واردات قطعات خودرو، قیمت نازل این محصولات است، افزود: قطعه ساز داخلی نیز برای اینکه توانایی رقابت با محصولات مشابه خارجی را داشته باشد، بایستی علاوه بر افزایش کیفیت قطعات، قیمت تمام شده محصولات خود را نیز کاهش دهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان گفت: راهکار تحول صنعت قطعه سازی، سرمایه گذاری ویژه در واحدهای تحقیق و توسعه است و به این موضوع بایستی توجه ویژه ای شود.



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.