به گزارش مسیر اقتصاد دولت ایالات متحده آمریکا بودجه طرح های پژوهشی غذا و کشاورزی را در این کشور به میزان ۲.۶ میلیون دلار افزایش خواهد داد. وزرات کشاورزی ایالات متحده (USDA) در جهت حمایت از توسعه بخش کشاورزی این کشور از طریق ۲۷ پروژه دانشگاهی، سرمایه گذاری و پشتیبانی های علمی قابل توجهی انجام می دهد.
طبق اعلام موسسه ملی غذا و کشاورزی آمریکا (NIFA) این میزان بودجه تخصیص یافته برای رشد بخش کشاورزی، با مجوز لایحه مزرعه سال ۲۰۱۴ پرداخت خواهد شد.
ایجاد نوآوری در تولید محصولات غذایی هدف اصلی برنامه ERG کشاورزی
طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا برنامه ERG در بخش کشاورزی این کشور با هدف ایجاد نوآوری های غذایی و بهداشتی انجام می گیرد.
این وزارتخانه قصد دارد با اجرای این برنامه توسعه ای در بخش کشاورزی، به سلامت و بهداشت تولیدی گیاهان، حیوانات و منابع زیستی و همچنین فناوری و سیستم های مورد استفاده در بخش کشاورزی بیش از گذشته توجه نماید.
برنامه AFRI گام مهم دولت در آموزش و تحقیق روش های تولید
همچنین تحت برنامه رقابتی وزارت کشاورزی آمریکا AFRI برنامه های تحقیق، آموزش، توسعه علوم غذایی و کشاورزی اجرایی می شود.
آقای راماسویی مدیر NIFA اعلام کرد: در حال حاضر کشاورزان آمریکایی با شیوه های معمول می توانند پیشرفت های چشم گیری در حوزه تولیدات کشاورزی داشته باشند.
با اینحال وی باتوجه به نرخ رشد جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ و در جهت تامین امنیت غذایی این میزان جمعیت، به لزوم برنامه ریزی های بیشتر در این حوزه تاکید می کند.
افزایش سلامت غذایی، برنامه مهم دیگر وزارت کشاورزی آمریکا
از جمله سیاست های پیشگیرانه در حوزه سلامت و بهداشت مردم در جهان، پروژه ی بررسی و پیشگیری عامل ویروس زیکا در دانشگاه فلوریدا این کشور در حال بررسی است.
همچنین در تحقیق و پژوهش بین المللی دیگری در دانشگاه ایالتی تنسی، پژوهشگران این دانشگاه سعی دارند با استفاده از زباله های مواد غذایی، انرژی های پایدار تولید کنند.
هزینه ۱۰۰ هزار دلاری برای هر پروژه تحقیقاتی توسط دولت آمریکا
همچنین پروژه های دیگری به منظور بهبود شیردهی گاوهای این کشور و نیز حل بحران فاضلاب در این کشور برای آبرسانی به زمین های کشاورزی نیز به انجام خواهد رسید.
به طور کلی در حال حاضر هر پروژه تحقیقاتی در ایالات متحده امریکا به منظور بهبود و توسعه امنیت غذایی در حدود ۱۰۰ هزار دلار هزینه دارد که توسط دولت پرداخت می شود. اجرای این پروژه ها و استفاده از نتایج آن ها اثرگذاری قابل توجهی در بهبود سلامت تولیدات بخش کشاورزی آمریکا دارد.
منبع: newfoodmagazine