به گزارش مسیر اقتصاد روز دوشنبه دانشجویان و اساتید دانشگاه علم و صنعت، میزبان سید مصطفی آقامیرسلیم، کاندیدای دوازدهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری بودند.
این دیدار که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت صورت گرفته بود با استقبال گسترده دانشجویان همراه گردید.
این مراسم با صحبت های مهندس میر سلیم آغاز شد؛ پس از صحبت های اولیه او نمایندگان تشکل های مختلف دانشجویی پشت تریبون رفتند و سوالات و مطالب خود را از این کاندیدای ریاست جمهوری پرسیدند.
در این دیدار میرسلیم با بیان اینکه شخص او در دهه ۵۰، جزء تیم اولیه ی مطالعات پروژه های تسهیل ترابری در کشور بوده، گفت: با مطالعاتی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم که برای حل مشکلات آتی بخش حمل و نقل در سراسر کشور و به خصوص شهرهای بزرگ باید راه آهن را گسترش دهیم.
وی افزود: با این وجود در شهرهای بزرگ چاره ای جز احداث راه آهن زیر زمینی یا مترو نبود، اما امروز برخی اقدامات غیر علمی مانند احداث پل های هوایی در بخش حمل و نقل انجام می شود که هم محیط زندگی را با ایجاد انواع آلودگی های زیست محیطی برای شهروندان ناسالم کرده و هم نتیجه ای نداشته است.
میرسلیم در ادامه گفت: در دولت من سیاست ترابری به گونه ای است که اولا زندگی سالم برای شهروندان به ارمغان بیاورد، ثانیا اولویت گسترش با حمل و نقل عمومی خواهد بود.
این استاد دانشگاه در واکنش به برخی اقدامات دولت گفت: طبق برنامه توسعه و قانون، بایستی به سمت گسترش حمل و نقل عمومی برویم، چرا صنعت ما امروز هماهنگ با این سیاست پیش نمی رود؟ به عنوان مثال چه دلیلی دارد که ما واگن های مترو را از چین وارد کنیم؟ در حالی که این اقدام باعث می شود شرکت های مانند شرکت واگن سازی اراک ورشکست بشوند.
کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: برای رفع موانع اقتصادی کشور، ما هیچ نیازی به چشم دوختن به خارج از کشور نداریم. در بخش های مختلف صنعتی برنامه های دقیق و سیاست گذاری های هوشمندانه انجام شده است. منتهی مشکل این است که ما در این کشور برنامه داریم، اما عزم اجرا نداریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از برخی سیاست های بخش صنعت در واردات کالا و فناوری و قراردادهای تجاری منقعد شده با شرکت های خارجی، گفت: بارها به آقای نعمت زاده گفتم، افرادی که برای اخذ قرارداده های تجاری با شرکت های خارجی می فرستیم باید این قدرت را داشته باشند که در ضمن آن قرارداد صنعت ما توانمند بشود، نه اینکه ما بازار مصرف کالاهای خارجی بشویم.
میرسلیم در بخش دیگری از سخنانش گفت: تا زمانی که در این کشور عده ای در کوخ زندگی می کنند و عده ای در کاخ، به هیچ کجا نمی رسیم.
وی با اشاره به شکوفایی استعداد ها در بخش هایی که محرومیت زدایی شده اند گفت: در بخش محروم بشاگرد شاید به جرات بتوان گفت حتی یک با سواد هم وجود نداشت، اما پس از محرومیت زدایی در این منطقه سال گذشته شاهد بودیم جوانانی نخبه از این منطقه در بهترین دانشگاه های کشور پذیرفته شدند و می توانند آینده ی کشور را بسازند.
وی در پایان گفت: شعار من این است که نباید فرصت را از دست بدهیم و مجددا ۴ سال مدیریت کشور را به دست کسانی بدهیم که فرصت های توسعه و آبادانی کشور را به هدر می دهند.