به گزارش مسیر اقتصاد سیدابوالفضل موسویبیوکی، نایب رئیس اول کمیسیون عمران مجلس، در تشریح جلسه کارگروه این کمیسیون، درخصوص بررسی لایحه مشارکت عمومی-خصوصی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰ جلسه برای بررسی این لایحه در کارگروه برگزار شده و بهنظر می رسد در چند جلسه آتی کار این لایحه در کارگروه تمام شود.
بررسی لایحه PPP در کمیسیون عمران مجلس پس از جلسات کارگروه ویژه
وی افزود: لایحه مشارکت عمومی-خصوصی (PPP) در کارگروه پس از چند جلسه دیگر به صحن کمیسیون عمران میآید و در آنجا هم مورد کارشناسی قرار میگیرد و در صورت تأیید و تصویب به صحن مجلس خواهد آمد.
نماینده مردم یزد در مجلس ادامه داد: قانون شدن این لایحه اتفاقات خوبی را در جلب بیشتر بخش خصوصی در روشهای مختلف مشارکت و اجرای پروژههای عمرانی رقم خواهد زد.[۱]
لایحه مشارکت عمومی-خصوصی در مسیر تدوین و تصویب
بر اساس بند ب ماده ۲۱۴ قانون برنامه پنجم توسعه، دولت مکلف است به منظور کارآمدی و اثر بخشی طرحهای تملک داراییهای سرمایهای، با رعایت اصل ۴۴ قانون اساسی، روش های اجرایی مناسبی را برای مشارکت عمومی-خصوصی با پیش بینی تضامین کافی به کار گیرد.
در این راستا در سال های گذشته نیز پیشنهادهایی توسط وزارت اقتصاد و سازمان برنامه ارائه گردید و در جلسات کمیسیون اقتصادی دولت مورد بررسی قرار گرفت؛ اما در نهایت مقرر شد سازمان برنامه با همکاری دستگاه های اجرایی مربوطه لایحه جامع مشارکت عمومی-خصوصی را تهیه و ارائه نماید.
از این رو هیئت وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه لایحه مشارکت عمومی خصوصی را با همکاری سایر دستگاه های اجرایی در ۱۸ آذر ۹۷ به تصویب رساند و با قید یک فوریت آن را به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد. این لایحه ۸ فصل و ۲۹ ماده دارد.
متن لایحه مشارکت عمومی- خصوصی در اینجا قابل مشاهده است.
پینوشت:
[۱] خبرگزاری آنا؛ کد خبر: ۴۱۰۲۹۶
انتهای پیام/ دولت و حاکمیت