به گزارش مسیر اقتصاد روز چهارشنبه رهبر انقلاب در جلسه با سران سه قوه ضمن تقدیر از توجه رؤسای قوا و اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای برگزاری و پیگیری جلسات و مباحث در شورا، فرمودند: حل مسائل اصلی اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم نیازمند کار جهادی و تلاش فوق العاده است؛ زیرا این مشکلات به ویژه مشکل گرانی و کاهش قدرت خرید ، معیشت بخش زیادی از مردم به ویژه طبقات ضعیف را دچار مشکل کرده است.
اتخاذ تصمیم های جدی و عملیاتی برای حل مشکلات کشور
رهبر انقلاب اسلامی اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی را به اتخاذ تصمیم های قاطع و راهگشا در خصوص مسائل اصلی و چالش های مهم اقتصاد کشور توصیه مؤکد کردند و گفتند: برای حل برخی مسائل کلیدی اقتصاد مانند مشکلات نظام بانکی، نقدینگی، اشتغال، تورم و فرایند بودجهریزی باید تصمیمهای جدی و عملیاتی گرفته شود.
استفاده از نظرات و راه حل های اقتصاددانان دلسوز و فعالان بخش خصوصی
ایشان ضمن تأکید به دولت و قوای سه گانه برای استفاده از نظرات و راه حل های صاحب نظران و بخش خصوصی، بیان کردند: شرایط کنونی کشور موجب شده است نخبگان و فعالان دلسوز، احساس مسئولیت مضاعف کنند و ظرفیتها و داشتههای علمی و تجربی خود را به مسئولان عرضه کنند، بنابراین قدر این فرصت را دانسته و از پیشنهادهای فعالان دانشگاهی و اقتصادی استفادهی کامل شود.
همافزایی هر سه قوه و دستگاههای مختلف کشور
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر لزوم همافزایی هر سه قوه و دستگاههای مختلف کشور، خاطرنشان کردند: هیچ بنبست و مشکل غیر قابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و ارادهی مردم و مسئولان و با استفاده از ظرفیت بیبدیل جوانان و نخبگان توانمند ایرانِ عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.
انجام کار فوق العاده یکی از اهداف اصلی تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقومتی
همان طور که رهبر انقلاب در جلسه با اعضای سران قوا بیان فرمودند، حل مشکلات جاری اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم، نیازمند کار جهادی و تلاش فوقالعاده است.
رهبری در زمان تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سه مأموریت «فرماندهی اقتصاد از فکر تا عمل»، «انجام کارهای فوق العاده اقتصادی» و «پایش گری و نظارت بر اقدامات دستگاه ها» را بر عهده ستاد گذاشته بودند و انتظار می رفت ستاد مشغول کارهای فوق العاده اقتصادی شود؛ اما در سال های گذشته مشاهده می شود ستاد درگیر تصویب تعداد زیادی پروژه جاری و معمولی شده است؛ به طوری که در ۳ سال گذشته، تعداد ۴۴۶ پروژه، برنامه و اقدام اجرایی توسط ستاد برای دستگاه ها تصویب شده است.
برای حل مشکلات کشور ضروری است این روند ستاد تغییر یافته و کارهای فوق العاده اقتصادی جایگزین فعالیت های جاری و معمولی شود؛ تنها در این صورت است که ستاد می تواند در راستای حل مشکلات کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم گام بردارد.
انتهای پیام/ پایش اقتصاد مقاومتی