به گزارش مسیر اقتصاد به نقل از ایرنا ، حسین عبدالحی روز چهارشنبه در آغاز عملیات اجرایی پروژه پشتیبانی پرورش ماهی در قفس در منطقه لاریم جویبار، افزود: تولید ۱۰ هزار تن ماهیان خاویاری در کشور به عنوان یکی از دستاوردهای درخشان در دولت تدبیر و امید می توان ذکر کرد.
وی ادامه داد: در حالیکه در دیگر کشورها، صید بی رویه ماهی را شاهد هستیم با اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت و تکثیر ماهیان، خوشبختانه در کشور این رویه کنترل شده است.
معاون توسعه آبزی پروری شیلات ایران به وجود بیش از ۸۵ مزرعه پرورش ماهی در کشور اشاره کرد و گفت: مازندران به عنوان قطب تولید ماهیان خاویاری در کشور به شمار می رود که اولویت فعلی دولت توسعه پرورش ماهیان در قفس است.
عبدالحی ادامه داد : گونه اصلی تولید ماهی در مازندران نوع قزل آلا است که از لحاظ اقتصادی بسیار توجیه پذیر است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های مالی و نیروی انسانی شرکت های بزرگ برای پرورش ماهیان در قفس، افزود: سرانه مصرف ماهی در کشور یازده کیلوگرم است این در حالیست این رقم در جهان ۲۰ کیلوگرم است.
معاون سازمان شیلات کشور گفت: برای افزایش ۲ کیلوگرم سرانه مصرف ماهی هر ایرانی به تولید ۲۰۰ هزار تن ماهی نیاز است.
وی با اینکه در ابتدای دولت تدبیر و امید تولید میگو در کشور ۱۰ هزار تن بود، افزود: این رقم در سال جاری به ۳۲ هزار تن رسیده است.
عبدالحی از رشد ۳۰۰ درصدی تولید میگو به عنوان دیگر دستاورد دولت تدبیر و امید در حوزه شیلات نام برد.
در این مراسم عملیات اجرایی پشتیبانی پرورش ماهی درقفس در جویبار آغاز شد که به گفته مدیر کل شیلات مازندران ۳۱۰ میلیارد ریال هزینه اجرای این طرح است.
حسینعلی رستمی افزود: با به بهره برداری رسیدن این طرح زمینه اشتغال برای بیش از پنج هزار نفر فراهم می شود.
وی ادامه داد: این مرکز ظرفیت تولید ۹۰۰ تن گوشت و ۵۰ تن خاویار را خواهد شد.