به گزارش مسیر اقتصاد روز گذشته جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس با موضوع «آسیب شناسی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برگزار شد.
در این جلسه که با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه و دیگر دستگاه های دولتی برگزار گردید، دلایل به حاشیه رفتن ستاد و کاهش فعالیت های آن بررسی شد.
محمد امینی رعیا دبیر کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس در حاشیه این جلسه گفت: مجلس به این دلیل بحث آسیب شناسی ستاد را در دستور کار قرار داده که این نهاد، ظرفیت بزرگی دارد و بارها مورد اشاره رهبر انقلاب نیز قرار گرفته است.
وی افزود: با این حال و با وجود تعریف بیش از ۵۰۰ پروژه و تکلیف در ستاد، نمی توان نقش آفرینی ویژه ای خارج از اقدامات جاری و معمولی دستگاه ها را به آن نسبت داد.
دبیر کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس اضافه کرد: در واقع مدل مطلوب آن است که ستاد سالانه حدود ۱۰ پروژه اولویت دار و جهشی داشته باشد که اجرای آن نیازمند هماهنگی میان دستگاه های مختلف است و آثار بزرگی در اقتصاد دارد.
امینی رعیا گفت: آن وقت برای این پروژه باید متولی هم مشخص شود و بودجه تخصیص یابد؛ در این زمان می توان گفت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی واقعا نقش آفرینی داشته است.
موافقت دستگاههای دولتی با اصلاح ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
دبیر کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس گفت: عمده دستگاه های دولتی حاضر در جلسه با اینکه ستاد فرماندهی روند خوبی ندارد و باید اصلاح شود موافق بودند.
امینی رعیا ادامه داد: مجلس بنا دارد با توجه به آسیب شناسی که طی سه ماه اخیر در جلسه با دستگاه ها و احصای مشکلات انجام داده، پیشنهادهای خود را در یک گزارش و سپس در یک کتابچه جمع بندی و ارائه نماید تا مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/ دولت و حاکمیت