۰۳ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۷۰۹۳ ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰ دسته: انرژی
۰

موسوی لارگانی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن اشاره به اینکه مجموع تخلفات صندوق فرهنگیان ۸۰۰۰ میلیارد تومان است، گفت: در این صندوق وام های کلانی داده شده است که ما به ازای آن وثیقه گرفته نشده است و یا زمین ها و املاکی را به عنوان وثیقه به صندوق ذخیره فرهنگیان یا بانک سرمایه داده اند که حتی یک پنجم آن مقداری که واگذار شده هم نیست.

سیدناصر موسوی لارگانی، نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی و نماینده استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مسیر اقتصاد ضمن ارائه توضیحاتی در مورد وضعیت تخلف صندوق ذخیره فرهنگیان، آخرین وضعیت رسیدگی به کارت سوخت را تشریح کرد.

نماینده مجلس درباره تخلف صورت گرفته در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از مواردی که در استیضاح وزیر قبلی مطرح بود، تخلفاتی بود که درصندوق ذخیره فرهنگیان به وجود آمده بود که قبل از انجام استضاح وزیر برکنار شد. بلافاصله پس از آن، بحث تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح شد و در خبرها نیز منعکس شد که آقای لاریجانی، احکام مربوط به ۱۵ نفر تفحص کننده از صندوق ذخیره فرهنگیان را ابلاغ کرد که این افراد در اسرع وقت کار خودشان را شروع خواهند کرد.

وی ادامه داد: مسئله روشنی که وجود دارد این است که مجموعا ۸۰۰۰ میلیارد تومان اختلاس صورت گرفته است. برای مثال وام های کلانی داده شده که وثیقه گرفته نشده است و یا زمین ها و املاکی را به عنوان وثیقه به صندوق ذخیره فرهنگیان یا بانک سرمایه داده اند که حتی یک پنجم آن مقداری که واگذار شده است، نیست.

موسوی لارگانی درخصوص لزوم رسیدگی هرچه سریعتر به این پرونده اشاره کرد و گفت: واقعا شایسته نیست که از فرهنگیان که جزء اقشار ضعیف جامعه هستند، بخشی از حقوق ماهیانه شان کسر شود و به این صندوق ریخته شود و در مقابل چنین تخلف بزرگی در این مجموعه اتفاق بیافتد و حقوق فرهنگیان ضایع و پایمال شود. درخواست فرهنگیان این است که به این جرم بزرگی که اتفاق افتاده است رسیدگی شود، قوه قضاییه ورود کند و این پول به صندوق ذخیره فرهنگیان بازگردد.

وی درباره افراد رسیدگی کننده به این پرونده گفت: در گروه ۱۵ نفره تحقیق و تفحص، ۵ نفر از نمایندگانی که از امضاکنندگان تحقیق و تفحص هستند به علاوه ۱۰ نفر از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که با رای کمیسیون انتخاب می شوند حضور دارند. صندوق ذخیره فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش بایستی تمامی مدارکی که گروه تحقیق و تفحص کننده درخواست می کند را در اختیار آن ها قرار بدهد.

موسوی خاطر نشان کرد: طبق قانون، نمایندگان ۶ ماه فرصت دارند که به این مسئله رسیدگی کنند که قابلیت تمدید ۶ ماهه دیگر را نیز دارد که ما امیدواریم در همان ۶ ماه اول به نتیجه برسد.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه در خصوص چرایی تصویب یک فوریت بقای کارت سوخت و زمان رسیدگی به آن گفت: شاید اگر دو فوریت بقای کارت سوخت مطرح شده بود، نمایندگان رای نمی دادند و یک فوریت آن نیز به معنای تاخیر در رسیدگی به این مسئله نیست. شاید طرح های عادی با یک تاخیر رسیدگی شود ولی در مورد طرح های یک فوریت، کمیسیون موظف است ظرف ۱۰ روز جلسه بگذارد و نهایتا ظرف یک ماه، برای این طرح یک فوریت، تعیین تکلیف کند و آن را به مجلس بفرستد.

وی درباره مزایای کارت سوخت گفت: طراحی سامانه جامع کارت سوخت که در تمام کشور قابل دسترسی است از جمله مزایای کارت سوخت است. همچنین جلوگیری از قاچاق سوخت صرفه جویی قابل توجهی در مصرف بنزین از دیگر مزایای آن است.

موسوی لارگانی در پایان خاطرنشان کرد: البته الان به نقطه اول بازگشتیم ولی همین کارت سوخت می تواند در صرفه جویی در مصرف سوخت و همچنین کاهش قاچاق کمک کند اگر مسئولین برنامه ریزی بهتری داشته باشند.



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.