۲۰ آبان ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۶۶۵۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴ دسته: دولت و حکمرانی
۰

موسی الرضا ثروتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نهم، ضمن اشاره به طرح دو برابر شدن حقوق نمایندگان مجلس گفت: با گذشت ۸ ماه از سال، کمتر از ۱۰ درصد بودجه عمرانی عملی شده و این باعث توقف پروژه های عمرانی و تولیدی شده است.

موسی الرضا ثروتی نماینده مجلس نهم شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتگو با مسیر اقتصاد  ضمن اشاره به دلایل اصلی رکود در کشور، از مطرح شدن طرح جدید مجلس برای افزایش ۲ برابری حقوق نمایندگان خبر داد.

نماینده سابق مجلس ضمن اشاره به اینکه یکی از علل رکود موجود استفاده حداکثری بودجه در هزینه های جاری دولت است، گفت: با گذشت ۸ ماه از سال کمتر از ۱۰ درصد بودجه عمرانی عملی شده و این باعث توقف پروژه های عمرانی و تولیدی شده است.

وی با اشاره به حقوق های نجومی گفت: گفته می شود حقوق های نجومی طبق قانون است اما طبق قانون بالاترین حقوقی که باید پرداخت می شد ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. متأسفانه دیوان محاسبات در گزارشی که به مجلس در مورد حقوق های نجومی داد، حقوق های سال های ۹۳،۹۲ و ۹۴ را طبق مصوبه سال ۹۵ حساب نمود که این اشتباه است.

ثروتی با بیان اینکه طی هفته های آینده طرحی در مجلس مطرح می شود و بر اساس آن سقف پرداخت ها ۲ برابر خواهد شد، گفت: با این اقدام مجلس حقوق نمایندگان از ۵٫۵ میلیون تومان به ۱۱ میلیون تومان افزایش می یابد. این اقدام مجلس در حالی صورت می گیرد که طبق قانون باید به افراد تحت نظارت کمیته امداد و بهزیستی ۴۰ درصد حداقل حقوق یعنی ۳۶۰ هزار تومان پرداخت شود اما اکنون ۵۰ هزار تومان یعنی یک هفتم مبلغ مصوب پرداخت می شود.

این نماینده مجلس با اشاره به اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: هنوز آئین نامه های قانون تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشته نشده است و طرح های شفافیت زایی مانند طرح شبنم، ایران کد و کارت سوخت که باعث جلوگیری از قاچاق می شد نیز متوقف گردیده است.

وی در پایان در مورد افزایش تولید گندم در کشور و عبور از مرز خودکفایی گفت: دلیل افزایش تولید گندم، افزایش بهره وری نبوده است بلکه از طریق افزایش میزان زمین های زیر کشت به این عدد رسیده ایم. بهتر است تلاش کنیم تا در کنار آن از طریق استفاده از طرح های بهزراعی و آبیاری قطره ای، بهره وری را نیز افزایش دهیم تا از کاهش تولید محصولات دیگر ضرر نکنیم.



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.