۰۳ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۴۱۷۱۰ ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰ دسته: کشاورزی
۰

وزیر اقتصاد کشور هند با بیان اینکه برای دولت بخش کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: به منظور اطمینان از پایداری و افزایش تولید محصولات کشاورزی، قصد داریم درآمد کشاورزان را به دو برابر افزایش دهیم.

به گزارش مسیر اقتصاد یکی از برنامه های مهم دولت هند حمایت از بخش کشاورزی به منظور افزایش میزان تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات است.

در همین راستا وزیر اقتصاد هند با تأکید بر اهمیت افزایش پایدار میزان تولید داخلی محصولات کشاورزی گفت: «دولت برنامه دارد تا با اعمال سیاست های مختلف درآمد کشاورزان را تا سال ۲۰۲۲ میلادی دو برابر نماید.»

به گفته وزیر اقتصاد کشور هند افزایش درآمد کشاورزان یکی از پیشنیازهای اصلی ایجاد پایداری در تولید محصولات کشاورزی و افزایش آن است و از این رو بهبود قدرت خرید کشاورزان برای دولت هند اهمیت ویژه ای دارد.

در حال حاضر در بازار جهانی محصولات کشاورزی مازاد عرضه وجود دارد و این مسئله باعث کاهش قیمت محصولات شده است. با اینحال وزیر اقتصاد هند این شرایط را ناپایدار و آسیب پذیر دانست.

به گفته وزیر اقتصاد هند با بیان اینکه دولت این کشور روش های متعددی را برای حمایت از افزایش تولید محصولات کشاورزی در نظر گرفته است گفت: در حال حاضر در کشورهای توسعه یافته روش های بسیاری برای پرداخت یارانه مستقیم و غیرمستقیم به کشاورزان در دستور کار قرار دارد. این مسئله موجب شده است کشورهایی که به بخش کشاورزی یارانه نمی دهند با مشکلاتی در این حوزه مواجه شوند.

بهبود زیرساخت های روستایی، تسهیل پرداخت وام به کشاورزان با نرخ بهره کمتر و توسعه حمایت های بیمه ای از کشاورزان، از روش های مورد استفاده دولت هند برای بهبود شرایط کشاورزان و افزایش درآمدهای آن ها است.

کشور هند جمعیت بسیار قابل توجهی دارد و از این رو قصد دارد نیاز خود به واردات محصولات غذایی و کشاورزی را کاهش دهد.

بخش کشاورزی یکی از مهم ترین و با اولویت ترین بخش های اقتصادی کشورهاست و عملکرد مناسب آن بر دیگر حوزه ها تأثیر مستقیم دارد.

منبع: فایننشال اکسپرس



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.