۲۵ دی ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۱۹۶۸۱۲ ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰ دسته: حمایت از کشاورزی، کشاورزی
۰

آژانس خدمات کشاورزی آمریکا ماه میلادی گذشته اعلام کرد که بنا به تصویب‌نامه کنگره آمریکا برای حمایت از مراتع و زمین‌های کشاورزی اعم از خصوصی و دولتی، بودجه‌ای به مبلغ ۲ میلیارد دلار را برای حفاظت از مراتع، پایش کیفیت آب و شبکه ایمنی محصولات کشاورزی تولید شده اختصاص خواهد داد. این برنامه برای حمایت از کشاورزان در مقابل حوادث احتمالی و مصون ماندن بازار از نوسانات قیمتی است.

به گزارش مسیر اقتصاد وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA[۱]) طی چند روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که پرداخت ۲.۱۴ میلیارد دلار به مزرعه‌داران و صاحبان زمین در آمریکا را آغاز خواهد کرد که مهم‌ترین دلیل اتخاذ این‌چنین سیاستی از طرف دولت آمریکا را می‌توان این‌چنین برداشت کرد که دولت این کشور می‌خواهد از برنامه‌های حفاظت و کنترل فرسایش خاک حمایت نماید.

منطق دولت آمریکا برای اختصاص یارانه کنترل فرسایش خاک چیست؟

طی این برنامه حمایتی، کشاورزان آمریکایی که در زمره این چتر حمایتی دولت قرار بگیرند، مبالغی با هدف حفظ منابع طبیعی و انجام کارهایی در جهت کنترل فرسایش خاک مؤثر است، دریافت می‌کنند. کشاورزانی که در این طرح از حمایت دولت برخودار می‌شوند، انتظار دارند که ۱.۷ میلیارد دلار از طریق برنامه ذخیره حساب حفاظت از خاک و بیش از ۴۴۷ میلیون دلار نیز از طریق برنامه پوشش ریسک کشاورزان و پوشش ضرر قیمت به آن‌ها اختصاص پیدا کند.

حفاظت از کشاورزان آمریکایی در مقابل حوادث احتمالی 

مدیر اجرایی این برنامه حمایتی دولتی در آمریکا ضمن اشاره به مزایای این طرح حمایتی گفت: پرداختی برنامه حفاظت و شبکه ایمنی سرمایه‌گذاری قابل توجهی در حفظ و حفاظت از منابع طبیعی را بر عهده دارد و از کشاورزان در مقابل حوادث احتمالی و در نتیجه نوسانات بازار محافظت می‌کنند. در عین حال، به واسطه پرداخت این یارانه، دست کشاورزان برای انتخاب روش مناسب جهت جلوگیری از فرسایش خاک باز خواهد بود.

منبع: آژانس خدمات کشاورزی آمریکا

پی‌نوشت:

[۱]   United States Department of Agriculture

انتهای پیام/ کشاورزی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.