۰۳ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۱۰۱۲۵۸ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳ دسته: دولت و حکمرانی
۰

بیگلری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نیمه کاره رها شدن بسیاری از پروژه‌های عمرانی در نتیجه نبود یا کمبود منابع، گفت: استفاده از توان و منابع مالی بخش خصوصی و همچنین سرمایه‌های مردم می‌تواند تکمیل این پروژه‌ها را سرعت ببخشد.

به گزارش رحیمی خبرنگار استان کردستان مسیر اقتصاد اوضاع پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام در کردستان مدت‌هاست که دچار رکود شده و برخی از پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی بالا همچنان به بهره‌برداری نرسیده و تکلیف آنها هم مشخص نیست اما مردم همچنان چشم‌انتظار تحقق وعده‌های دولت برای اتمام این پروژه‌های ناتمام هستند.

متأسفانه از سویی بسیاری از پروژه‌های کردستان به‌شکل نیمه‌کاره رها شده و از سوی دیگر با پروژه‌هایی روبه‌رو هستیم که مکان‌یابی آنها از ابتدا به‌درستی انجام نشده و یا از نظر اجرایی دارای اولویت نبوده و یا آن دسته از پروژه‌هایی هم که دارای اولویت هستند، برای اتمام با کمبود اعتبارات مواجهند.

بوروکراسی اداری مانعی در راه تکمیل پروژه‌های عمرانی

محسن بیگلری نماینده مردم بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مسیر اقتصاد در پاسخ به این سئوال که نمایندگان مجلس چه برنامه‌ای برای اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام کردستان دارند، اظهار داشت: در این راستا باید نمایندگان مجلس، استاندار و مدیران‌کل برای جذب اعتبارات لازم و تسریع در اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام کردستان تلاش و رایزنی‌های لازم را انجام بدهند و از تعطیلی پروژه‌ها جلوگیری کنند. مجمع نمایندگان کردستان در مجلس از طریق وزرا در جهت جذب اعتبارات لازم برای تسریع در تکمیل اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام استان، تلاش می‌کند.

محسن بیگلری با اشاره به پروژه های نیمه کاره و حتی رها شده در اقصی نقاط کشور، گفت: بزرگترین مشکلی که برای واگذاری این مراکز و بخش خصوصی وجود دارد، این است که ما باز هم در اینجا دچار بروکراسی سخت اداری هستیم وگرنه اگر این پروژه های ناتمام به بخش خصوصی واگذار شود بسیار با صرفه تر است.

بخش خصوصی قفل پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام را باز می‌کند

وی با اشاره به نیمه کاره رها شدن بسیاری از پروژه‌های عمرانی در نتیجه نبود یا کمبود منابع، گفت: استفاده از توان و منابع مالی بخش خصوصی و همچنین سرمایه های مردم می تواند تکمیل این پروژه ها را سرعت ببخشد. تنها راه برون رفت از این وضعیت، واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی است با کم کردن بروکراسی اداری و کمک به سرمایه گذار و نه اینکه شرایط بسیار سختی را برای سرمایه گذار ایجاد کنیم که نتواند سرمایه گذاری کند و هیچ انگیزه ای نداشته باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: اگر قرار به اتمام کار پروژه ها بود، باید سالیان پیش انجام می شد ولی زمانی که بیشتر بودجه کشور، صرف هزینه‌های جاری می شود، بودجه آنچنانی برای اتمام ۱۰۰ هزار پروژه عمرانی نمی ماند.

نباید در ادامه توسعه و تکمیل این پروژه‌ها توقفی ایجاد شود

وی با بیان اینکه دولت باید پروژه های نا تمام را به بخش خصوصی بدهد، پیشنهاد داد: دولت باید تشویق های مالیاتی و وام های تسهیلاتی و ارزان قیمت برای سرمایه گذاران بخش خصوصی در نظر بگیرد تا این پروژه ها در دو یا سه سال به اتمام برسند.

بیگلری خاطر نشان کرد: نمی‌توان به‌صورت کلی عنوان کرد که دولت برای اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام استان به وعده خود عمل کرده اما نباید در ادامه توسعه و تکمیل این پروژه‌ها توقفی ایجاد شود و باید همه با هم برای پیشرفت و جبران عقب‌ماندگی‌های کردستان تلاش و همت کنیم.

انتهای پیام/ راه و ساختمان



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.