۳۰ بهمن ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۱۶۹۷ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷
۱

عباس بیگدلی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شاه‌کلید حل مشکلات حوزه کشاورزی کشور داشتن آمار است افزود: تا قبل از دستیابی به آمار جامع و دقیق اصلاح الگو کشت معنی پیدا نمیکند. به عنوان مثال در هنگام سرمازدگی تصمیم میگیریم برای کمک به کشاورز سود و جرائم تسهیلات کشاورزان را ببخشیم اما آن افرادی که تسهیلاتی دریافت نکردند همچنان متضرر میشوند.

  1. با عرض سلام وادب :
    یکی از راه‌های کمک به کشاورزان کوتاه کردن دلالان هست که نماینده محترم تاکستان به خوبی اشاره کردند و دیگری بحث توزیع عادلانه امکانات و حمایت های دولتی برای تمامی کشاورزان در مناطق دور افتاده کشور هست چون در بعضی از روستاها و مناطق مردم از چتر حمایتی دولت در بخش کشاورزی محروم هستند و این امتیازها در بین نزدیکان شوراها و دیگر افراد قرار دارد در مورد بیمه کشاورزی افرادی هستند که اصلا کشاورز نیستند وسالیانه چند هکتار خسارت بیمه کشاورزی دریافت می کنند

    ۰۰


جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.