۰۱ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۱۹۶۳۳۳ ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰ دسته: کشاورزی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
۰

مسیب ذوالفقاری مدیر بخش تولیدی سازمان ملی بهره‌وری ایران به اهمیت تصدی مدیریت منابع آب اشاره کرد و گفت: در حالی که کشور در اقلیم نیمه‌خشک قرار دارد، رشد تولید محصولات کشاورزی در اسناد بالادستی مورد تأکید قرار دارد. وی همچنین به وجود دو نظر متفاوت در مورد تأمین نیاز غذایی کشور پرداخت و گفت: این مسئله منجر به اتخاذ تصمیمات متفاوتی شده و وزارتخانه‌های ذی‌نفع نتایج آن را نمی‌پذیرند و این اختلاف نظرها همواره موضوع اساسی در مدیریت منابع آب بوده است.

به گزارش مسیر اقتصاد نشست «کشاورزی و مسئله آب؛ بحران مدیریت یا بحران اقلیم» روز سه شنبه ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ الی ۱۷ و با میزبانی «سازمان ملی بهره‌وری ایران»، با حضور جمعی از اساتید و صاحبنظران و فعالان این حوزه برگزار شد. این نشست، اولین نشست تخصصی از یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی بود که در بازه آبان تا اسفندماه سال جاری با موضوع «امنیت غدایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در حال برگزاری است. یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی فرآیندی چندماهه است که با افتتاحیه شروع شده، سپس با چندین نشست تخصصی ادامه می‎‌یابد و در نهایت با برگزاری اختتامیه در تاریخ ۲۹ بهمن ماه و همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‎های کلی اقتصاد مقاومتی به کار خود پایان می‎‌‌دهد. همچنین در جریان این همایش، به جای مقاله «طرح سیاستی» دریافت، بررسی و داوری می‌‎شود تا مورد استفاده تصمیم‌گیران و دستگاه‎ها قرار گیرد.

در اولین نشست از این همایش به انتقال تصدی گری بر منابع آب کشور به بخش کشاورزی و میزان بهره وری مصرف آب و رشد بخش کشاورزی پرداخته شد.

تصدی مدیریت منابع آب همیشه موضوع اساسی بوده است

مسیب ذوالفقاری مدیر بخش تولیدی سازمان ملی بهره وری ایران در این نشست با اشاره به یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی و توضیح روند برگزاری این همایش، به تشریح موضوع نشست پرداخت و گفت: با وجود اینکه کشور ما در یک اقلیم نیمه خشک قرار دارد، رشد تولید محصولات کشاورزی در اسناد بالادستی مورد اهمیت واقع شده است؛ با این حال، بعضی کارشناسان نظر متفاوتی دارند و معتقدند آب موجود، کفاف نیاز غذایی کشور را نمی‌دهد.

وی افزود: وجود این دو نظر موجب تصمیمات متفاوتی شده و دو وزارتخانه ذی نفع هم نتایج تصمیمات اتخاذ شده را نمی پذیرند. اینکه تصدی مدیریت منابع آب در اختیار چه ارگانی باشد، همیشه موضوع اساسی بوده است.

انتهای پیام/ کشاورزی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.