۱۱ آبان ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۹۹۷۸۳ ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۷ دسته: انرژی
۰

بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، دوشنبه ۲۵ شهریورماه در نشست خبری از برنامه این شرکت برای ارتقای ظرفیت پتروشیمی کشور تا ۶ سال آینده خبر داد و گفت: انتظار می‌رود ظرفیت تولیدی صنعت پتروشیمی از سالانه ۶۵.۸ میلیون تن در سال ۹۸ به سالانه ۱۰۰ میلیون تن در سال ۱۴۰۰ و به سالانه ۱۳۳ میلیون تن تا پایان سال ۱۴۰۴ برسد. همچنین در حال حاضر درآمد صنعت پتروشیمی معادل ۱۷ میلیارد دلار است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ به ۲۵ میلیارد دلار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۳۷ میلیارد دلار برسد.

به گزارش مسیر اقتصاد بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، دوشنبه ۲۵ شهریورماه در نشست خبری ضمن تاکید بر نقش صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور از برنامه این شرکت برای ارتقای ظرفیت پتروشیمی کشور تا ۶ سال آینده خبر داد.

۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در پتروشیمی ایران

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی گفت: در شش‌ماهه دوم امسال ۴ طرح پتروشیمی متانول کاوه، الفین ایلام و متانول بوشهر و PVR تخت جمشید افتتاح خواهد شد و در مجموع ۲۷ طرح پتروشیمی تا سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: در حال حاضر در مجموع ۵۶ مجتمع پتروشیمی وجود دارد که تا سال ۱۴۰۰ به ۸۳ مجتمع و تا سال ۱۴۰۴ به ۱۰۹ مجتمع خواهد رسید.

ظرفیت تولید و درآمد صنعت پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه به جهش دوم و سوم صنعت پتروشیمی اشاره کرد و افزود: جهش دوم از سال ۹۲ شروع شد و انتظار می‌رود ظرفیت تولیدی صنعت پتروشیمی از سالانه ۶۵.۸ میلیون تن در سال ۹۸ به سالانه ۱۰۰ میلیون تن در انتهای این برنامه، یعنی سال ۱۴۰۰، برسد. علاوه بر این مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در جهش سوم این صنعت یعنی تا پایان سال ۱۴۰۴، ظرفیت تولید به سالانه ۱۳۳ میلیون تن خواهد رسید.

محمدی با اشاره به در آمد این صنعت عنوان کرد: در حال حاضر درآمد این صنعت ۱۷ میلیارد دلار است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ به ۲۵ میلیارد دلار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۳۷ میلیارد دلار برسد.

تصویر زیر مختصری از وضعیت پتروشیمی ایران در حال حاضر و در چشم‌انداز جهش‌های دوم و سوم این صنعت است که بر اساس سخنان مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گردآوری شده است:

انتهای پیام / نفت و انرژی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.