۰۳ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۹۸۲۶۹ ۰۵ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲ دسته: انرژی
۰

آنگولا با ظرفیت تولید ۱.۵ میلیون بشکه نفت در روز، دومین تولیدکننده بزرگ نفت آفریقاست؛ اما در حال حاضر با ظرفیت پالایش ۵۷ هزار بشکه در روز، تنها ۲۰ درصد نیاز سوختی خود را در داخل تولید می‌کند. این کشور با برنامه‌ریزی برای احداث ۳ پالایشگاه جدید قصد دارد ظرفیت پالایشی خود را افزایش دهد و از واردات سوخت بی‌نیاز گردد.

به گزارش مسیر اقتصاد کشور آنگولا با جمعیتی بالغ بر ۲۶ میلیون نفر، دومین تولیدکننده بزرگ نفت قاره آفریقا، بعد از کشور نیجریه است. این کشور با ظرفیت تولید بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزاربشکه‌ای در روز، تنها یک پالایشگاه فعال با ظرفیت ۵۷ هزاربشکه در روز دارد. این مسئله باعث شده است که بیش از ۸۰ درصد نیاز مصرفی این کشور به سوخت، از طریق واردات تامین شود.

ساخت ۳ پالایشگاه جدید در دومین کشور نفتی قاره آفریقا

روز دوشنبه ۲۶ اوت، وزارت منابع معدنی و نفت آنگولا اعلام کرد که به زودی مناقصه‌ای را برای ساخت یک پالایشگاه در شهر سویو در شمال این کشور آغاز خواهد کرد. مطابق گفته دفتر مطبوعاتی این وزارت‌خانه، سرمایه احداث این پالایشگاه به طور کامل از بخش خصوصی تامین خواهد شد.

با کامل شدن فرآیند مناقصه و شروع احداث این پالایشگاه، پروژه‌های پالایشگاهی این کشور به ۳ پروژه افزایش خواهد یافت. در حال حاضر کشور آنگولا دو پالایشگاه در حال احداث دارد که در شهرهای ساحلی کابیندا و لُبیتو واقع شده اند.

تصاویر زیر موقعیت مکانی پالایشگاه‌های فعال و درحال ساخت کشور آنگولا را نشان می‌دهد:

پالایشگاه لواندا به عنوان تنها پالایشگاه این کشور در سال ۱۹۵۸ احداث شده و در حال حاضر ۲۰ درصد از نیاز این کشور به فرآورده‌های نفتی را تامین می‌کند. پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از ۳ پالایشگاه جدید، این کشور از واردات سوخت بی‌نیاز شود.

منبع: پرنسا لاتینا (yon.ir/Angola1)

انتهای پیام/ نفت و انرژی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.