به گزارش مسیر اقتصاد پاکستان برای اولین بار از فناوری بلاک چین در بخش بانکداری خود استفاده می کند تا مؤسسات انتقال وجه بین المللی از کشورهایی از قبیل مالزی را جذب کند.
این فناوری نه تنها معاملات مالی را سریع و ایمن انجام می دهد بلکه در آن هر گامی که توسط فرستنده و گیرنده پول برداشته می شود، مستند می شود. بنابراین این اقدام به مبارزه با سیستم های غیرقانونی انتقال وجه نیز کمک خواهد کرد.
استفاده بانک مرکزی پاکستان از بلاک چین در انتقال وجه بینالمللی
عبید قمر، سخنگوی بانک مرکزی پاکستان گفته است که راه اندازی فناوری بلاک چین به این معنی نیست که پاکستان اجازه انجام معاملات بین المللی با بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتالی که هنوز در کشور ممنوع هستند را داده است، بلکه بانک مرکزی اجازه استفاده از فناوری بلاک چین، که هزاران کاربرد در جهان دارد را داده است.
تلنور بانک پاکستان در اطلاعیه ای گفته است که قصد دارد در همکاری با والیو بانک مالزی نخستین سرویس انتقال وجه فرامرزی در پاکستان را که توسط فناوری بلاک چین ساخته شده است، در یک فضای اینترنتی ارائه دهد.
عبید قمر گفته است که بانک استاندارد چارترد یک بانک در زمینه پرداخت هاست که کلیه پردازش های خود را به وسیله بلاک چین انجام می دهد تا مشتریان خود جهت انتقال وجه را جذب کند.
بانک مرکزی پاکستان طرح هایی را برای تسهیل انتقال وجه مهاجرین مشغول به کار در خارج از کشور، با استفاده از کانال های مالی رسمی و از طریق فناوری بلاک چین در نظر دارد. رئیس بانک مرکزی پاکستان گفته است این اقدامات توسط پاکستان، آغاز این قبیل فعالیت هاست و در آینده ممکن است پاکستان مبادلات مالی با سایر کشورها را نیز از طریق بلاک چین انجام دهد.
منبع: اکسپرس تریبون yon.ir/npexz
انتهای پیام/ اقتصاد بین الملل