۰۲ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۴۷۵۸۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳ دسته: تجارت و دیپلماسی
۰

بازار بزرگ پاکستان توجه بسیاری از کشورها را به خود جلب می‌کند. ترکیه نیز سعی دارد در کوتاهترین زمان به توافقی برای تجارت دوجانبه با پاکستان دست یابد. بازرگانان ترکیه نیز در مذاکرات این توافق تجاری حضور دارند تا شرایط آن از کارآمدی لازم برخوردار باشد.

به گزارش مسیر اقتصاد شورای بازرگانی ترکیه-پاکستان به منظور بهبود جریان تجاری و ارتقاء سرمایه‌گذاری دوجانبه خواستار نهایی شدن مذاکرات صورت گرفته برای آزادسازی تجارت فیمابین شد.

آتیلا دی یرلیکایا رئیس این شورا چهارشنبه‌ی گذشته در حاشیه‌ی ملاقات با نعیم زمیندار رئیس هیئت سرمایه گذاری گفت: توافق تجارت آزاد بین طرفین تاثیر بسیار زیادی بر جریان تجاری بین دو کشور خواهد داشت.

همانگونه که سرمایه گذاری دوجانبه می‌تواند منجر به عمیق شدن همکاری‌های اقتصای طرفین شود، تجارت دوجانبه در هردو بخش کالا و خدمات نیز می‌تواند به همکاری اقتصادی طرفین عمق ببخشد.

وی افزود: دو طرف به منظور محافظت از تولیدات داخلی با استثناء کردن برخی صنایع خود از کاهش موانع موافقت کردند.

نمایندگان ارشد بازرگانی گروه آناتولی، هولدینگ زورلو، آرچلیک و آلبایراک به همراه نمایندگان صنایع پزشکی، زیرساختی و خدمات که هم اکنون سرمایه‌های قابل توجهی در پاکستان دارند، با درنظر گرفتن ظرفیت‌های رشد اقتصادی در این کشور، برنامه‌های خود را برای افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان به اشتراک گذاشتند.

کارشناسان حوزه روابط خارجی در ترکیه معتقدند که جوامع بازرگانی دوطرف باید در این مذاکرات شرکت کنند تا بدینوسیله حوزه‌ی درست و مناسب برای کاهش موانع تجاری و سرمایه‌گذاری مشخص شود.

به گفته‌ی زمیندار پاکستان پیشنهاد کرده است که گیاهان و ماشین آلات وارداتی به پاکستان به مدت ۱۰ سال از تخفیفات تعرفه ای و مالیاتی استثناء شوند. وی همچنین سرمایه‌گذاران ترک را به سرمایه‌گذاری در تمامی بخشها خصوصا ماشین آلات کشاورزی، داروسازی و معدن دعوت کرد.

رئیس هیئت سرمایه‌گذاری گفت: پاکستان نیازمند آن است که به جای صادرات منابع و کالاهای با فناوری پایین به تولید و صادرات محصولات با فناوری متوسط و بالا روی بیاورد. وی افزود بیش از ۸۰ درصد از صادرات پاکستان از منابع موجود در این کشور است.

منبع: داون



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.