۰۴ خرداد ۱۴۰۴

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۷۰۸۴ ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰ دسته: کشاورزی
۰

عربستان سعودی و چین در یک مجمع تجاری ۵۷ توافقنامه به ارزش ۱۴ میلیارد ریال سعودی (۳.۷ میلیارد دلار) با تمرکز بر بخش کشاورزی امضا کردند. ۳۱ توافقنامه در زمینه گلخانه‌ها، دام، طیور و شیلات و ۲۶ توافقنامه در زمینه صادرات محصولات کشاورزی سعودی به چین منعقد شد. عربستان سعودی در تلاش برای جذب سرمایه‌گذار به بخش کشاورزی خود است، زیرا ۸۰ درصد غذای خود را وارد می‌کند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در تولیدات گیاهی و حیوانی، شیلات، فرآوری، تولید محصولات کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها وجود دارد.

به گزارش مسیر اقتصاد عربستان سعودی و چین ۵۷ توافقنامه به ارزش ۱۴ میلیارد ریال سعودی (۳.۷ میلیارد دلار) برای تقویت روابط تجاری خود امضا کرده‌اند که عمدتاً بر بخش کشاورزی تمرکز دارد.

رونق همکاری‌های کشاورزی با امضای ۵۷ توافقنامه

وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی عربستان در پستی در پلتفرم X اعلام کرد که دو کشور در جریان همایش تجاری عربستان و چین، ۳۱ توافقنامه در زمینه گلخانه‌ها، دام، طیور و ماهیگیری امضا کردند.

وزارتخانه اعلام کرد که در مجموع ۲۶ توافقنامه نیز در رابطه با صادرات محصولات کشاورزی عربستان به بازار چین امضا شد.

فرصت ۹.۸ میلیارد دلاری در کشاورزی عربستان: فراخوان سرمایه‌گذاران

دولت عربستان سعودی در حال افزایش تلاش‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران به بخش کشاورزی خود است، چرا که شکافی به ارزش ۳۷ میلیارد ریال سعودی (تقریباً ۹.۸ میلیارد دلار آمریکا) در تأمین مالی این بخش شناسایی کرده است.

با توجه به اینکه عربستان سعودی ۸۰ درصد مواد غذایی مورد نیاز خود را وارد می‌کند، وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی این کشور اعلام کرده است که فرصت‌های سرمایه‌گذاری قابل توجهی در تولیدات گیاهی و دامی، همچنین شیلات، فرآوری، ساخت محصولات کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها وجود دارد.

افزایش تجارت دوجانبه چین و عربستان: تمرکز بر کشاورزی هوشمند و زیرساخت‌ها

بر اساس گزارش روزنامه گلوبال تایمز، به نقل از داده‌های رسمی، حجم تجارت دوجانبه بین چین و عربستان سعودی در سال ۲۰۲۴ به ۱۰۷ میلیارد دلار رسید که صادرات چین ۵۰ میلیارد دلار و واردات آن ۵۷ میلیارد دلار بوده است.

این روزنامه به نقل از دبیر حزب شورای چین برای ترویج تجارت بین‌الملل پکن گزارش داد که پتانسیل بالایی برای همکاری در زمینه‌های ساخت‌وساز زیرساخت‌های کشاورزی، تولید و فرآوری محصولات کشاورزی، کشاورزی هوشمند، و کشت و پرورش سبز وجود دارد.

خاورمیانه پیشتاز جذب سرمایه در ابتکار کمربند و جاده چین: ۳۹ میلیارد دلار در ۲۰۲۴

کشور‌های غرب آسیا در مجموع، در سال ۲۰۲۴ با جذب ۳۹ میلیارد دلار، بیشترین سهم را از قراردادهای ساخت و ساز و سرمایه‌گذاری در قالب ابتکار کمربند و جاده چین (BRI) به خود اختصاص دادند.



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.