۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۶۴۷۵ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰ دسته: تولید
۰

دولت مصر با تأسیس شورای ملی گردشگری پزشکی، توسعه راهبردی این حوزه را در دستور کار قرار داده است. هم‌زمان، با تشکیل کمیته‌ای عالی برای اجرای سامانه مدیریت ریسک در ترخیص کالا، به دنبال تسهیل تجارت و افزایش کارآمدی گمرکی است. همچنین با راه‌اندازی دانشکده علوم کاربردی سلامت، زیرساخت‌های آموزشی و درمانی کشور تقویت خواهد شد.

به گزارش مسیر اقتصاد دولت مصر اخیرا مصوبات مهمی را به تصویب رساند که از جمله آن‌ها می‌توان به پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای تأسیس «شورای ملی گردشگری پزشکی» اشاره کرد.

تدوین و اجرای راهبرد ملی گردشگری پزشکی، اولویت اصلی شورا

این شورا که ریاست آن را معاون نخست‌وزیر در امور توسعه انسانی بر عهده خواهد داشت، وظیفه تنظیم بخش گردشگری پزشکی و ارتقای کیفیت خدمات مرتبط با آن را بر عهده دارد. هدف نهایی از تشکیل این شورا، تبدیل مصر به یک مقصد رقابتی در سطح جهانی برای گردشگری سلامت است.

بر اساس این مصوبه، شورا به دعوت رئیس خود حداقل هر سه ماه یک بار یا در صورت نیاز تشکیل جلسه خواهد داد. در صورتی که نخست‌وزیر در جلسه‌ای حضور داشته باشد، ریاست آن جلسه را بر عهده خواهد گرفت.

تصویب کمیته عالی مدیریت ریسک ترخیص کالا توسط هیئت دولت مصر

علاوه بر این، هیئت دولت پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای تشکیل «کمیته عالی اجرای سامانه جامع مدیریت ریسک برای ترخیص کالا» تصویب کرد. هدف از این اقدام، یکپارچه‌سازی روش‌های مدیریت ریسک و بهبود هماهنگی بین سازمان‌های مختلف برای تسهیل تجارت است.

این کمیته که ریاست آن را نماینده‌ای از هیئت دولت بر عهده خواهد داشت، شامل اعضایی از وزارت بهداشت و جمعیت، وزارت حمل و نقل (بخش حمل و نقل دریایی)، وزارت دفاع، وزارت کشور، وزارت محیط زیست، وزارت کشاورزی و اصلاحات ارضی (ادارات مرکزی قرنطینه کشاورزی و دامپزشکی)، وزارت دارایی (گمرک مصر)، وزارت سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی (بخش توافقنامه‌ها و تجارت خارجی)، وزارت فرهنگ (اداره مرکزی سانسور آثار هنری)، وزارت تأمین و تجارت داخلی (سازمان سنجش و اوزان) و همچنین سازمان ملی تنظیم مقررات ارتباطات از راه دور، سازمان ملی ایمنی مواد غذایی، سازمان کل کنترل صادرات و واردات، سازمان داروی مصر، سازمان ملی رسانه، سازمان نظارت بر بخش هسته‌ای و رادیولوژیکی و سازمان انرژی اتمی خواهد بود.

اجرای سامانه مدیریت ریسک از طریق پلتفرم «نافذه» با نظارت دقیق

این کمیته مسئولیت تعیین چارچوب راهبردی سامانه مدیریت ریسک، بازنگری در قوانین موجود، اطمینان از سازگاری قانونی برای اجرای آن توسط نهادهای بازرسی و پیشنهاد اصلاحات قانونی لازم را بر عهده دارد.

همچنین، این کمیته با مراجع ذی‌ربط هماهنگی خواهد کرد تا این سامانه را از طریق پلتفرم «نافذه» و طبق یک جدول زمانی مشخص اجرا کند، بر اجرای رویه‌های توافق‌شده نظارت نماید و به هرگونه چالش یا تأخیر در اجرا رسیدگی کند. به علاوه یک گزارش ماهانه شامل جزئیات فعالیت‌ها، یافته‌ها و توصیه‌های کمیته به نخست‌وزیر ارائه خواهد شد.

تأسیس دانشکده علوم کاربردی سلامت، مطابق با استانداردهای بین‌المللی

در پایان، هیئت دولت با تأسیس «دانشکده علوم کاربردی سلامت» در دانشگاه فناوری قاهره جدید واقع در استان قاهره موافقت کرد. این دانشکده برنامه‌های آموزشی تخصصی مطابق با استانداردهای بین‌المللی ارائه خواهد داد و به عنوان یک رکن اساسی برای توسعه یک مرکز ملی برای وسایل کمکی مورد نیاز افراد دارای معلولیت و سالمندان عمل خواهد کرد.

این مصوبه همچنین شامل تغییر نام «دانشکده فناوری علوم بهداشتی» مندرج در مصوبه نخست‌وزیری شماره ۲۹۲۹ سال ۲۰۲۲ به «دانشکده علوم کاربردی سلامت» به منظور همسویی با نامگذاری‌های بین‌المللی و استانداردهای علمی است.

منبع: Dailynewsegypt

انتهای پیام/ تولید



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.