۰۵ اسفند ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۳۱۸۷ ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰ دسته: کشاورزی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
۰

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، گفت: یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی فرصتی برای پرداختن به امنیت غذایی و ارائه طرح‌های سیاستی به مجلس است. حضور مدیران تصمیم‌گیر و مشارکت فعال نمایندگان مجلس در این همایش برای کارآمدی بیشتر آن ضروری است. همچنین، تاکید بر جنبه‌های سیاسی و عملیاتی اقتصاد در این همایش، به جای مقالات علمی، می‌تواند به هموار کردن مسیر اقتصادی کشور کمک کند.

به گزارش مسیر اقتصاد یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در سال جاری در حال برگزاری است. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان و ۱۲ نشست تخصصی در آذر، دی و بهمن برگزار شد و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‎های کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده ‎است. همچنین در جریان همایش «طرح‌های سیاستی» نیز توسط خبرگان حوزه امنیت غذایی و کشاورزی ارائه و به داوری گذاشته شد و طرح‌های منتخب در روز اختتامیه معرفی و ارائه خواهد شد.

ضرورت هماهنگی مجلس و دولت در اقتصاد مقاومتی

در این راستا، علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، در گفتگو با مسیر اقتصاد در خصوص برگزاری یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: این رویداد به طور ویژه‌ای به موضوع امنیت غذایی پرداخته است. این موضوع در سال‌های اخیر به یکی از مسائل مهم جهانی تبدیل شده و اکثر کشورها به آن توجه دارند. رویکرد دبیرخانه این رویداد با توجه به این روند جهانی، معتبر و مفید به نظر می‌رسد و می‌تواند همگام با روند بین‌المللی پیش برود و به بهبود وضعیت کشور کمک کند.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از تفاوت‌های این رویداد، ارائه طرح در حیطه ماموریت‌های مجلس شورای اسلامی است که می‌تواند به کمیسیون‌های اقتصادی کمک کند تا تصمیمات مؤثرتری اتخاذ کنند. نیاز به هماهنگی بین مجلس و دولت برای همگن شدن رویکردهای مدیریتی در حوزه اقتصاد مقاومتی احساس می‌شود.

رویکرد عملیاتی در همایش سالانه اقتصاد مقاومتی

ابراهیمی برای کارآمدتر و عملیاتی‌تر شدن این رویداد پیشنهاد داد: مدیران تصمیم‌گیر حوزه اقتصاد در آن حضور داشته باشند تا بتوانند به یک دیدگاه مشترک در مسائل برسند. خروجی رویدادها نیز نباید صرفا به ارائه دیدگاه‌ها محدود شود و نیاز به مشارکت فعال مدیران و نمایندگان مجلس در بحث‌های کارشناسی احساس می‌شود.

ابراهیمی در پایان تأکید کرد: در اینگونه رویدادها باید به جای تمرکز بر مقالات علمی، به جنبه‌های سیاسی و عملیاتی اقتصاد توجه بیشتری شود. این رویکرد می‌تواند به هموار کردن مسیر اقتصادی کشور کمک کرده و از بی‌نتیجه ماندن تلاش‌ها جلوگیری کند. امروز اقتصاد به هیچ عنوان از سیاست منفک نیست و باید این مسیر را هموار کرد تا جریان اقتصادی کشور یک رویکرد سیاسی عملیاتی پیدا کند.

انتهای پیام/ کشاورزی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.