به گزارش مسیر اقتصاد یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهرهور و تجارت تحریمناپذیر» در سال جاری در حال برگزاری است. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان و ۱۲ نشست تخصصی در آذر، دی و بهمن برگزار شد و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده است. همچنین در جریان همایش «طرحهای سیاستی» نیز توسط خبرگان حوزه امنیت غذایی و کشاورزی ارائه و به داوری گذاشته شد و طرحهای منتخب در روز اختتامیه معرفی و ارائه خواهد شد.
تجاریسازی دانش در همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
در این راستا، مینا مهرنوش مشاور کسبوکار و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در گفتگو با مسیر اقتصاد با اشاره به اهمیت اقدامات اندیشکده اقتصاد مقاومتی در ارائه طرحهای سیاستی، اظهار داشت: این اقدامات میتوانند تأثیرات تحقیقات را به شکلی کاملاً عملیاتی در کشور نمایان کنند و شیوه استفاده از دانش برای حل مسائل کشور را مشخص نمایند.
داور مسابقه میدون افزود: یکی از کاربردیترین اقدامات اندیشکده در این حوزه، تجاریسازی دانش بوده که استفاده از آن در بخش خصوصی و نیز تولیدکنندگان دانش مفید واقع میشود.
حمایت از طرحهای کاربردی در همایش سالانه
مهرنوش همچنین به موفقیتهای این اندیشکده در برگزاری نشستهای تخصصی و بررسی موضوعات پرداخت و گفت: طرحهای سیاستی اندیشکده اقتصاد مقاومتی پس از برگزاری نشستهای تخصصی توانستهاند پاسخ بسیاری از مشکلات و چالشهای کنونی کشور را پیدا کنند و بازیگران کلیدی مرتبط با این چالشها را به داوری و طرح بحث دعوت کنند.
وی تأکید کرد: این همایش، بر اساس نتایج حاصل از این داوریها، از طرحهای سیاستی ارائهشده که قابلیت اجرا دارند حمایت میکند. فرآیندی که آغاز شده، دانش را در خدمت حل مسائل اساسی کشور قرار داده و به این سمت در حال حرکت است و مهمترین مأموریت یک اندیشکده که در حوزه اقتصاد مقاومتی فعالیت میکند، ارائه راهحلهای کاربردی برای حل مشکلات مردم و کشور خواهد بود.
انتهای پیام/ کشاورزی