به گزارش مسیر اقتصاد یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهرهور و تجارت تحریمناپذیر» در سال جاری در حال برگزاری است. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان و ۱۲ نشست تخصصی در آذر، دی و بهمن برگزار شد و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده است. همچنین در جریان همایش «طرحهای سیاستی» نیز توسط خبرگان حوزه امنیت غذایی و کشاورزی ارائه و به داوری گذاشته شد و طرحهای منتخب در روز اختتامیه معرفی و ارائه خواهد شد.
همایش سالانه اقتصاد مقاومتی بستر ارائه طرحهای نوآورانه و جسورانه است
در این راستا، محسن مردی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی وزارت جهاد کشاورزی، در گفتگو با مسیر اقتصاد با اشاره به اهمیت بیوتکنولوژی در بخش کشاورزی و تأثیر آن بر امنیت غذایی، اظهار داشت: این حوزه از اهمیت بسیاری برخوردار است، اما با چالشهای تکراری و ماندگاری روبرو است که برای حل آنها برنامههای کماثری وجود دارد. هر زمان که وضعیت فعلی بخش کشاورزی تحلیل میشود، خلأ حضور بسیاری از موارد کاربردی احساس میشود.
مردی تصریح کرد: برای عبور از بنبست فعلی و غلبه بر مشکلاتی که در آینده به دلیل تغییرات اقلیمی با آن مواجه خواهیم شد، نیازمند تزریق ایده و تحلیل جدید و متناسب با شرایط هستیم. نکته بسیار جالب این رویداد سالانه ارائه طرحهای نوآورانه و جسورانه است که نگاهی کاملاً متفاوت به چالشهای بخش کشاورزی داشتند. مهمترین این طرحها استفاده از هوش مصنوعی برای به دست آوردن دادههای درست و ارائه تحلیلهای دقیق درباره آینده کشاورزی کشور و نیز وضعیت سنجی شرایط امروز بود.
مردی همچنین به ارائه طرحهای جالب درباره بازیافت پسماند و ضایعات کشاورزی اشاره کرد و آن را از جمله نکات ارزشمند این رویداد برشمرد.
انتهای پیام/ کشاورزی