۲۳ بهمن ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۲۲۱۲ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰ دسته: کشاورزی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
۰

علی کیانی‌راد رئیس مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، گفت: همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، بستری برای ارائه و داوری طرح‌های سیاستی فراهم کرده که می‌تواند به بهبود تصمیم‌گیری‌ها در حوزه سیاست‌گذاری کمک کند. طرح‌های ارائه‌شده در این همایش باید علاوه بر شناسایی دقیق مسائل، راهکارهای عملیاتی و قابل اجرا ارائه دهند. این طرح‌ها، با وجود نقاط قوت و ضعف، می‌توانند به گشایش و بهبود سیاست‌گذاری در حوزه امنیت غذایی منجر شوند.

به گزارش مسیر اقتصاد یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در سال جاری در حال برگزاری است. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان و ۱۲ نشست تخصصی در آذر، دی و بهمن برگزار شد و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‎های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه ریزی شده ‎است. همچنین در جریان همایش «طرح‌های سیاستی» نیز توسط خبرگان حوزه امنیت غذایی و کشاورزی ارائه و به داوری گذاشته شد و طرح‌های منتخب در روز اختتامیه معرفی و ارائه خواهد شد.

نقش همایش سالانه اقتصاد مقاومتی در تولید تصمیم‌های صحیح در لایه سیاست‌گذاری

در این راستا، علی کیانی‌راد عضو هیئت علمی و رئیس مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، در گفتگو با مسیر اقتصاد با اشاره به اقدامات اندیشکده اقتصاد مقاومتی در حوزه سیاست‌گذاری اظهار داشت: این نهاد مسیر مناسبی برای پذیرش و داوری طرح‌های سیاستی در چارچوب همایش سالانه ایجاد کرده است. این فرآیند می‌تواند در بهبود کیفیت اثرگذاری و تولید تصمیم‌های صحیح در لایه سیاست‌گذاری نقش مؤثری ایفا کند.

وی با بیان اینکه طرح‌های ارائه‌شده در همایش امسال بسیار متنوع و متفاوت بوده‌اند، تأکید کرد: ارائه‌دهندگان علاوه بر مسئله‌شناسی دقیق، باید راهکارهای عملیاتی مشخصی ارائه دهند. به اعتقاد من، راه‌حل‌های عملیاتی باید به گونه‌ای تدوین شوند که قابلیت قرارگیری بر روی میز سیاست‌گذار را داشته و امکان اجرایی شدن آن‌ها فراهم باشد.

کیانی‌راد در ادامه به ارزیابی طرح‌های داوری‌شده در این همایش پرداخت و خاطرنشان کرد: این طرح‌ها دارای نقاط قوت و در برخی موارد ضعف‌هایی نیز بوده‌اند، اما در مجموع، امکان انتخاب طرح‌هایی که منجر به گشایش و بهبود سیاست‌گذاری در حوزه امنیت غذایی شوند، فراهم بوده است.

انتهای پیام/ کشاورزی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.