۲۳ بهمن ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۲۱۵۹ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰ دسته: کشاورزی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
۰

پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف در برگزاری یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، گفت: این رویداد به دلیل عمق بخشیدن به مباحث کارشناسی و ایجاد فرصت برای جلسات تخصصی در طول چند ماه، از دیگر همایش‌ها متمایز است. وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه خروجی‌های این همایش به بهبود وضعیت کشاورزی و خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تا پایان برنامه هفتم توسعه منجر شود، افزود: این رویداد ظرفیت کمک به برنامه‌ریزان و سیاستگذاران در حوزه کشاورزی را دارد تا پیشنهادهای سیاستی ارائه‌شده به برنامه‌های اجرایی تبدیل شوند.

به گزارش مسیر اقتصاد یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در سال جاری در حال برگزاری است. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان و ۱۲ نشست تخصصی در آذر، دی و بهمن برگزار شد و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‎های کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده ‎است. همچنین در جریان همایش «طرح‌های سیاستی» نیز توسط خبرگان حوزه امنیت غذایی و کشاورزی ارائه و به داوری گذاشته شد و طرح‌های منتخب در روز اختتامیه معرفی و ارائه خواهد شد.

در این راستا، پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با مسیر اقتصاد با اشاره به همکاری دستگاههای مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی برای برگزاری همایش یازدهم اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: موضوع اصلی این همایش، امنیت غذایی، کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر در حوزه کشاورزی است که مباحث مهمی را شامل می‌شود.

همایش سالانه اقتصاد مقاومتی از دیگر همایش‌ها متمایز است

وی افزود: این رویداد به دلیل عمق بخشیدن به مباحث کارشناسی و ایجاد فرصت برای جلسات تخصصی در طول چند ماه، از دیگر همایش‌ها متمایز است. صاحب‌نظران در طول این مدت نظرات خود را مطرح کرده و این نظرات مقدمه‌ای برای بحث‌های آینده نیز خواهند بود. این فضای کارشناسی و گفتمانی می‌تواند در تدوین سیاست‌ها در موضوعات مختلف، مورد توجه و استفاده قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با دعوت از کارشناسان و صاحب‌نظران از دستگاه‌های مختلف مانند وزارت صمت، وزارت نیرو، وزارت اقتصاد و دارایی و وزارت جهاد کشاورزی، باید تلاش کنیم به بهبود وضعیت کشاورزی کمک شود و در نهایت به خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تا پایان برنامه هفتم توسعه دست پیدا کنیم.

ظرفیت همایش اقتصاد مقاومتی برای تبدیل پیشنهادهای سیاستی به برنامه‌های اجرایی

فلسفی ادامه داد: این رویداد ظرفیت کمک به برنامه‌ریزان و سیاستگذاران در حوزه کشاورزی را دارد تا پیشنهادهای سیاستی ارائه‌شده به برنامه‌های اجرایی تبدیل شوند و این سیاست‌ها به قانون یا مکمل آن تبدیل گردند. از این جهت، مجلس شورای اسلامی نیز بهتر به وظایف نظارتی خود عمل می‌کند.

فلسفی در ادامه اظهار داشت: برای کارآمدی بهتر این رویداد، برگزاری نشست‌های تخصصی باید ادامه‌دار باشند و مستندسازی مباحث مطرح‌شده در این رویداد به بهترین شکل انجام شود. خروجی‌های این رویداد باید به طرح‌های سیاستی و برنامه‌های اجرایی تبدیل شوند که به بهبود وضعیت کشاورزی و تحقق اهداف کشور کمک کند.

انتهای پیام/ کشاورزی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.