۲۲ دی ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۲۰۰۱۳۷ ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰ دسته: تجارت و دیپلماسی
۰

موسسه مالی پِیِرمکس و بانک استاندارد چارترد با همکاری یکدیگر اقدام به یکپارچه کردن حساب‌های بین‌المللی کرده و امکان مدیریت حساب‌های چند ارزی و پرداخت‌های بین‌المللی تجاری را فراهم کرده‌اند. به طور معمول پرداخت‌های کلان و تجاری زمان بیشتر و کارمزد کمتری از پرداخت خرد دارد. اکنون اما در نتیجه همکاری‌های اشاره شده، می‌توان پرداخت‌های کلان را با کارمزد کم و در زمان کوتاه، بین چندین کشور انجام داد.

به گزارش مسیر اقتصاد در حاشیه جشنواره فین‌تک سنگاپور، با حضور مدیر شرکت پرداخت بین‌المللی پِیِرمکس[۱] و رئیس بخش بین‌الملل فین‌تک بانک استاندارد چارترد[۲]، همکاری دو طرف به منظور کاهش پیچیدگی‌های مرتبط با پرداخت‌های بین‌المللی اعلام شد. پِیِرمکس به عنوان یکی از شرکت‌های برتر جهانی در حوزه پرداخت‌های فرامرزی، در بیش از ۸۰ کشور دنیا حضور دارد و بیش از ۵۳۰ روش پرداخت را فراهم کرده است. همچنین بانک استاندارد چارترد به عنوان یکی از ۵۰ بانک بزرگ جهان، با ارائه دسترسی به بازارهای ارز جهانی، به ویژه بازارهای نوظهور آسیا و آفریقا به مشتریان خود خدمت رسانی می‌کند.

حساب‌های مجازی چند ارزی؛ راهکاری برای مدیریت پرداخت‌های بین‌المللی

بر اثر همکاری استاندارد چارترد و پِیِرمکس، حساب‌های بین‌المللی را از طریق مراکزی در هنگ‌کنگ و سنگاپور متصل کرده است. اتصال این دو، امکان ایجاد حساب‌های مجازی چند ارزی و پرداخت بین‌المللی از طریق روش‌های پرداخت دسته‌ای را فراهم می‌کند. در نتیجه این اقدام، تراکنش‌های بین‌المللی سریع‌تر، کاراتر، هزینه‌های پردازش کمتر و مدیریت ارزی بهتر خواهد شد.

حساب‌های مجازی چند ارزی[۳] نوعی حساب بانکی است که به کاربران اجازه می‌دهد در یک حساب واحد، چندین ارز مختلف را نگهداری و مدیریت کنند و انتقال دهند. این حساب‌ها معمولاً توسط شرکت‌های فین‌تک یا بانک‌های دیجیتال ارائه می‌شوند. حساب‌های مجازی چند ارزی برای افراد یا شرکت‌هایی که با ارزهای مختلف سروکار دارند، با کاهش هزینه‌های تبدیل ارز، تسریع در تراکنش‌ها و پشتیبانی از ارزهای مختلف، امکان مدیریت بهتر تبادلات مالی بین‌المللی را فراهم می‌سازند.

تفاوت شرکت‌های پرداخت و بانک‌ها در پرداخت بین‌المللی

شرکت‌های پرداخت بین‌المللی مانند پِیِرمکس با ایجاد کیف پول الکترونیکی، درگاه‌های پرداخت دیجیتال و APIهای توسعه‌یافته [۴]، راهکارهای متنوع، کم هزینه و پر سرعتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. از طرف دیگر بانک‌ها با زیرساخت‌های گسترده و اعتبار بالای خود، شبکه گسترده‌ای برای تبادلات مالی بین‌المللی دارند و عمده خدمات مورد نیاز پرداخت‌های کلان تجارت را فراهم می‌کنند.

در حقیقت عمده پرداخت‌های خرد کمتر از ۱۰ هزار دلار توسط فین‌تک‌ها و صرافی‌ها و پرداخت‌های کلان یا تجاری با مبالغ بیش از ۱۰ هزار دلار، توسط بانک‌ها انجام می‌شوند.

پِیِرمکس آغازگر ورود فین‌تک‌ها به عرصه پرداخت‌های بین‌المللی کلان

پرداخت‌های تجاری با مبالغ بالا به دلایلی مانند محدودیت‌های قانونی و نظارتی مبارزه با پولشویی (AML) و تأمین مالی تروریسم (CFT)، محدودیت‌های جغرافیایی مجوزها، اعتبار پایین، محدودیت‌های زیرساختی، هزینه‌های انتقال و تبدیل ارز بالا و محدودیت ارائه بیمه ضمانت پرداخت، توسط بانک‌ها پشتیبانی و انجام می‌شوند.

از سوی دیگر پرداخت‌های خرد افراد که مبالغ خرد را در بر می‌گیرد و تجاری محسوب نمی‌شود به کمک صرافی‌ها و فین‌تک‌ها قابل انجام است. بانک‌ها به دلیل هزینه بالا در مقابل سود اندک پرداخت‌های خرد از آن‌ها صرف نظر می‌کنند.

حال پِیِرمکس با گرفتن مجوز از مراجع نظارتی در برخی کشورها، از جمله عربستان، امارات، سنگاپور، فیلیپین، تایلند، اندونزی و هنگ‌کنگ، رویکردهای نوآورانه پرداخت را با امکان انجام تراکنش‌های کلان، برای پاسخگویی به نیازهای بازرگانان ترکیب کرده و فصلی جدید از روش‌های پرداخت را برای تجار ایجاد کرده است.

منبع:

Yahoo finance

پینوشت:

[۱] PayerMax

[۲] Standard Chartered

[۳] Multi-Currency Virtual Account

[۴] Application Programming Interfaces

انتهای پیام/ تجارت و دیپلماسی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.