۱۷ دی ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۱۹۷۹۰۶ ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰ دسته: کشاورزی
۰

مصر و بریتانیا تفاهم‌نامه‌ای برای اجرای پروژه‌ای دو ساله به منظور افزایش تولید گندم در مصر و کاهش وابستگی به واردات گندم امضا کرده‌اند. این پروژه با تمرکز بر حمایت از خرده‌کشاورزان و استفاده از تکنیک‌های پیشرفته کشاورزی، بهبود بهره‌وری و کاهش اثرات تغییرات آب و هوایی را هدف قرار داده است. انتظار می‌رود با این اقدامات، مصر تا ۲۵ درصد از نیاز خود به واردات گندم را کاهش داده و به ثبات اقتصادی بلندمدت دست یابد.

به گزارش مسیر اقتصاد بر اساس تفاهم‌نامه‌‌ای که بین مصر و بریتانیا منعقد شده است. مصر پروژه‌ای را به مدت دو سال اجرا می‌کند که بر اساس آن، تولید گندم این کشور با اتخاذ شیوه‌هایی از قبیل حمایت از خرده کشاورزان گندم‌کار و بهبود حاصلخیزی خاک، افزایش خواهد یافت.

اجرای این پروژه کمک می‌کند ضمن کاهش وابستگی به واردات گندم، امنیت غذایی مصر تقویت شده و نوسانات جهانی قیمت این محصول، ثبات اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار ندهد.

افزایش بهره وری در تولید محصول گندم

پروژه مشترک مصر و بریتانیا بر بهره گیری از تکنیک‌های پیشرفته کشاورزی در استفاده از کود، افزایش بهره وری، کاهش اثرات تغییرات آب و هوایی، مدیریت بهینه خاک و کم شدن انتشار کربن ناشی از فعالیت‌های کشاورزی، متمرکز است.

بهبود وضعیت تغذیه و سلامت ساکنان مناطق محلی به منظور حمایت از سرمایه انسانی، تقویت کشاورزی پایدار  و ایجاد بستر توسعه همکاری‌های محلی و بین‌المللی، از دیگر اهداف پروژه حمایت از خرده کشاورزان گندم‌کار است.

با اجرای این پروژه انتظار می‌رود مصر بتواند تا ۲۵ درصد از نیاز خود به واردات گندم را کاهش داده و با افزایش تولید این محصول استراتژیک، به ثبات اقتصادی بلندمدت دست یابد.

به گفته مقامات کشاورزی مصر، انعقاد تفاهم‌نامه با بریتانیا و اجرای پروژه حمایت از خرده کشاورزان گندم‌کار، روشی مناسب برای مقابله با چالش‌های امنیت غذایی است. زیرا در سال ۲۰۲۳، بریتانیا میزبان اجلاس جهانی امنیت غذایی بود که در آن، بر افزایش نوآوری و سرمایه گذاری در زیرساخت‌های کشاورزی و حمایت از کشاورزان تاکید شد.

مشارکت با بریتانیا در اجرای پروژه حمایت از خرده کشاورزان، مسیری را پیش روی دولت مصر قرار داده است تا با بهره گیری از آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی اجلاس یادشده، به راه حل های عملی و کاربردی در مسیر ارتقا بهره وری و افزایش تولید گندم، دست یابد.

منبع:  Egypt today

انتهای پیام/کشاورزی 



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.