۰۳ آذر ۱۴۰۳

رهبر معظّم انقلاب: علاج برون رفت از مشکلات کشور «اقتصاد مقاومتی» است.

شناسه: ۱۹۴۷۱۸ ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰ دسته: تجارت و دیپلماسی
۰

عربستان و ویتنام تفاهم‌نامه‌ای برای پیشبرد همکاری‌های اقتصادی در حوزه‌های کلیدی امضا کردند. این تفاهم‌نامه با هدف تقویت تجارت و سرمایه‌گذاری دو جانبه، به ویژه در بخش‌های صنعت، خدمات و اقتصاد دیجیتال، منعقد شده است. این توافقنامه همچنین همکاری بین سازمان‌های دولتی و اقتصادی دو کشور را تسهیل می‌کند و از ایجاد سرمایه‌گذاری‌های مشترک و حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط برای مشارکت در روابط تجاری و اقتصادی دو جانبه حمایت می‌کند.

به گزارش مسیر اقتصاد عربستان سعودی و ویتنام تفاهم‌نامه‌ای برای گسترش همکاری‌های اقتصادی امضا کردند. این تفاهم‌نامه، همکاری‌های اقتصادی دو کشور را در حوزه‌های کلیدی تقویت خواهد کرد.

همکاری در حوزه‌های صنعت، خدمات و اقتصاد دیجیتال محور تفاهم‌نامه دو کشور

این تفاهم‌نامه توسط فیصل بن فاضل الابراهیم، وزیر اقتصاد و برنامه‌ریزی عربستان سعودی و نگوین هونگ دیِن، وزیر صنعت و تجارت ویتنام، به امضا رسید که هدف آن تقویت تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه است. این تفاهم‌نامه بر بخش‌هایی که پتانسیل رشد بالایی دارند، مانند صنعت، خدمات و اقتصاد دیجیتال تمرکز دارد.

مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای تقویت همکاری‌های اقتصادی دو کشور

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (SPA)، این تفاهم‌نامه هم بخش دولتی و هم خصوصی را شامل می‌شود و از مشارکت بین نهادهای دولتی و بخش خصوصی حمایت می‌کند.

این تفاهم‌نامه چندین مکانیزم برای تقویت همکاری نزدیک‌تر، از جمله ایجاد روابط بین سازمان‌های حرفه‌ای و برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها، نمایشگاه‌ها و جلسات مشترک را مشخص می‌کند. این ابتکارات همکاری بین سازمان‌های دولتی و اقتصادی در هر دو کشور را تسهیل می‌کنند.

تاکید بر سرمایه‌گذاری مشترک، حمایت از SMEs و تقویت همکاری‌ها با تبادل اطلاعات

این تفاهم‌نامه همچنین ترویج ایجاد سرمایه‌گذاری‌های مشترک و سایر مشارکت‌های اقتصادی را در دستور کار قرار داده است. به ویژه، این توافقنامه بر حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) برای مشارکت در تجارت و روابط اقتصادی دوجانبه تأکید می‌کند.

به علاوه، این تفاهم‌نامه تبادل اطلاعات بین دو وزارتخانه در زمینه تجارت و سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند، بازدیدها و رویدادهای مشترک را سازماندهی می‌کند و تعامل بیشتر برای تقویت مشارکت اقتصادی خود را تشویق می‌کند.

منبع: BNA

انتهای پیام/ تجارت و دیپلماسی



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.