۶ عامل اصلی در مدیریت و ثبات قیمت مرغ در بازار
نوسانات شدید قیمتی و بیثباتی قیمت گوشت مرغ طی یک سال گذشته، موجب نارضایتی تولیدکننده و مصرفکننده شده است. در این میان «حفظ قیمت نهادههای دامی و تامین به موقع و متناسب با نیاز مرغداران»، «عرضه جوجه یکروزه با قیمت مصوب»، «ایجاد تعادل در تولید و میزان جوجهریزی از سوی مرغداران»، «حفظ قیمت سایر هزینههای تولید» و «کنترل دلالان و واسطهها»، 6 عامل اصلی در مدیریت و ثبات قیمت مرغ در بازار است.
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.